De ce folclor? De ce cariera solo?

Margherita, mezina Tarafului din Clejani si tanara speranta a familiei de muzicieni, paseste pe urmele lui Ionita si ale Vioricai, pe un drum batatorit cu multa truda si pasiune pentru arta muzicala traditionala romaneasca.

Crescuta pe scena si privind muzica drept un stil de viata, Margherita cunoaste faima odata cu lansarea albumului de succes “De la Anton Pann la DJ” ce poarta semnatura parintilor sai, Viorica si Ionita de la Clejani.

Urmeaza apoi ani plini de concerte, aparitii media si studio, timp in care Margereta Myriam pe numele sau real, jongleaza intre viata de vedeta (artistica) si studiile de jurnalism pe care le urmeaza cu aceeasi pasiune. Odata cu maturizarea muzicala, artista trece printr-o serie de schimbari si adopta o imagine sexy care ii sporeste notorietatea.

In aceeasi perioada, Margherita se bucura de primele aparitii solo din cariera sa, fie prin momentele sale in concertele Clejanilor, fie prin colaborari inedite precum cea in care interpreteaza muzica populara alaturi de Doina Oltului.

Artista isi dezvolta treptat repertoriul, creste ca artist si surprinde publicul printr-un proiect inedit de muzica usoara si interbelica ce ii vine ca o manusa. De la clasica muzica usoara la pop-dance este doar un pas pe care Margherita il face odata cu lansarea single-ului “Soapte de amor” in 2017.

Noaptea dintre ani devine insa definitorie pentru cariera Margheritei. Odata cu petrecerile spumoase ale Revelionului 2018, artista are primele sale concerte solo din cariera. Si odata cu ele se bucura de un success neasteptat cu repertoriul sau de muzica balcanica si populara.

Astfel, Margherita isi incepe cariera solo in 2018 cu un nou proiect muzical in care interpreteaza in stil propriu dulcea muzica traditionala romaneasca. Programul complet cuprinde si piese balcanice cu acorduri si ritmuri fierbinti care ridica publicul in picioare. Margherita a pregatit un show complet cu propriul ei taraf, dansatori si costumatii inedite de inspiratie folclorica, ideale atat pentru concerte, cat si pentru evenimente private ori corporate.

Primul single al celui mai recent proiect ce poarta semnatura Margheritei se intituleaza “Tu stii ce vreau” si a strans peste 200.000 de vizualizari la doar 2 saptamani de la lansare.

Muzica

Galerie foto

© Copyright 2018 Viorica si Ionita de la Clejani.