Fascinatie interbelica

Doamnelor,

Scoateți din armoarul cu încrustații fin cizelate rochiile de seară întreținute de desmierdări cu aromă de levănțică. Pantofii cu calapodul inegalabil al lui Raoul, furnizorul Casei Regale. Colierul de perle din sipețelul bunicii. Panglicile de catifea și penele de struț, din vechile cutii de bomboane ale maeștrilor cofetari Nestor, Zamfirescu și Anghelescu, prea frumoase pentru a nu fi păstrate și destinate unor diverse întrebuințări. Și scormoniți prin cotloanele memoriei după replicile savuroase ale mondenilor epocii, servite cu umor și eleganță în timpul dineurilor la „Capșa” sau „Mon Jardin” și colportate a doua zi de întreaga protipendadă. Adăugați un puf de pudră Astor și o picătură de Quelques Fleurs Royale, parfumul preferat al Reginei Maria. Doamnelor, bucurați-vă de eleganța, strălucirea și extravaganța high life-ului de altădată. Vă așteaptă o noapte fascinantă.

A sosit momentul să-i invitați pe domni la dans. De rest ne ocupăm noi.

Întreaga seară este astfel gândită încât să ofere rafinaților săi oaspeți o seară fascinantă. Taraful din Clejani nu propune un simplu program artistic, ci un întreg concept care să reproducă parfumul și atmosfera „belle epoque”, cu toate elementele caracteristice, de la vestimentație și coduri comportamentale la muzică și imensa sete de viață care a caracterizat „les annes folles” în lumea occidentală.

Un program în care se regăsesc swing-ul, charleston-ul, tangoul, care fac orice inimă să vibreze, oriunde ai fi. La New York, Miami, Buenos Aires, Paris sau… la București. Dar și muzică românească, interbelică, cu farmecul său inegalabil.

Taraful de la Clejani e capabil să cânte orice și întodeauna cu măiestrie și strălucire.
O experiență unică, de neuitat.

Spectacolul, în întregul său, are o strategie bine definită. Fiecare moment artistic va fi asemenea unui fragment de poveste în care te regăsești și care îți place atât de mult încât vrei să afli continuarea cu orice preț.

Fascinant!

© Copyright 2018 Viorica si Ionita de la Clejani.