Damen Tango

Damen Tango

Doamnelor, a sosit clipa să retrăiți fascinația Bucureștiului interbelic. Taraful din Clejani vă oferă un întreg concept care să reproducă fidel parfumul și atmosfera Micului Paris.

Taraful din Clejani nu propune un simplu program artistic, ci un întreg concept care să reproducă fidel parfumul și atmosfera „belle epoque” cu toate elementele sale caracteristice.

Doamnelor, scoateți din armoarul cu încrustații fin cizelate rochiile de seară întreținute de desmierdări cu aromă de levănțică. Pantofii cu calapodul inegalabil al lui Raoul, furnizorul Casei Regale. Colierul de perle din sipețelul bunicii. Panglicile de catifea și penele de struț, din vechile cutii de bomboane ale maeștrilor cofetari Nestor, Zamfirescu și Anghelescu, prea frumoase pentru a nu fi păstrate și destinate unor diverse întrebuințări. Și scormoniți prin cotloanele memoriei după replicile savuroase ale mondenilor epocii, servite cu umor și eleganță în timpul dineurilor la „Capșa” sau „Mon Jardin” și răspândite a doua zi în întreaga lume bună. 

Adaugați un puf de pudră Astor și o picătură de Quelques Fleurs Royale, parfumul preferat al Reginei Maria.

A sosit momentul să-i invitați pe domni la dans.

De rest ne ocupăm noi.

Cere mai multe detalii