Clejani Music

Clejani Music

Despre Clejani Music

Suntem iubitori și creatori de frumos, iar acest lucru se vede în tot ceea ce facem - de la muzica noastră la modul de viață, de la valorile tradiționale pe care le promovăm și până la elementele de modernitate pe care le folosim. Punem suflet în tot ceea ce facem pentru a crea acea legătură specială dintre oameni și muzică, dintre oameni și artă.

Citeste mai mult ...  

Petreceri tematice

Compania Clejani Music vă oferă dumneavoastră, iubitorilor de frumos și muzică 100% live, mai mult divertisment, dar și mai multă bogăție artistică, prin intermediul petrecerilor tematice.

Citeste mai mult ...  

Servicii

Reușita unui eveniment depinde de modul în care acesta este planificat: de la idee la execuție, de la tematică la locație, de la artiștii invitați la aranjarea locației.

Citeste mai mult ...   Cere mai multe detalii

Artiști colaboratori

Colaborăm cu unele dintre cele mai talentate voci din România, artiști de renume, de diferite genuri și stiluri muzicale.

Citeste mai mult ...   Cere mai multe detalii

Parteneri

Vrem ca evenimentele pe care vi le oferim să fie perfecte până la cele mai mici detalii și să fie exact așa cum vi le-ați imaginat. De aceea, lucrăm numai cu parteneri de încredere pe ale căror servicii ne putem baza în orice moment.