Discografie

Discografie

Cu vocea Vioricăi, cu elementele moderne – percuţia şi basul electric, combinate cu cele tradiţionale – viorile, suflătorii, ţambalul şi cobza, am reuşit să readuc la viaţă, într-o haină nouă, piese de o rară frumuseţe.

De la Anton Pann la DJ

"De la Anton Pann la DJ" păstrează linia consacrată de cele două albume anterioare, "Bordeiaş" şi "Dragostea de la Clejani" – cântece vechi, "din lada de zestre" a Clejanilor, o parte dintre ele cântate tradiţional, o parte orchestrate modern, cu elemente de pop – bass electric, baterie, percuţie, electronice. De la Anton Pann la DJ e o poveste. O nouă poveste muzicală. Pe care o spunem aşa cum ştim noi. Aceeaşi poveste şi, totuşi, alta.

Citeste mai mult ...

Dragostea de la Clejani

"Dragostea de la Clejani" propune un istoric succint al muzicii lăutăreşti, de la arhaicele ţambal mic şi cobză la actualitatea tobelor şi basului electric, o sinteză muzicală, prin alăturarea unor elemente complementare sau aparent contradictorii: taraf tradiţional, DJ, orchestră de cameră, vrăjitoare, cor patriarhal etc.

Citeste mai mult ...

Bordeiaș

Albumul ‘Bordeiaş’, aduce cu sine imaginea artistului matur, cu o imagine clară asupra liniei stilistice proprii, asupra originii sale artistice şi a tradiţiei muzicale din România, a modernismului atât de necesar propagării artei tradiţionale în rândul publicului tânăr.

Citeste mai mult ...