Servicii

Servicii

Consiliere

Reușita unui eveniment depinde de modul în care acesta este planificat: de la idee la execuție, de la tematică la locație, de la artiștii invitați la aranjarea locației. În etapa de Consiliere vă suntem alături pentru a pune la punct toate aceste detalii. Fie că aveți deja o idee generală și căutați sfaturi logistice sau sunteți interesat de propuneri cât mai creative pentru tematică, locație, invitați, muzică etc. veți găsi în noi un sfătuitor de nădejde.


Producție

După ce am definitivat împreună planul, putem trece mai departe în etapa de pregătire a evenimentului. Tot ceea ce trebuie să știți dumneavoastră despre această etapă este că va fi realizată perfect, până la cel mai mic detaliu. Coordonarea tehnică (sunet, lumini, efecte speciale etc.) și coordonarea artistică (regie, concept, MC, artiști invitați, program eveniment etc.) rămân în grija noastră pentru ca dumneavoastră să vă continuați activitățile zilnice.


Suport tehnic

Ne dorim ca singura grijă pe care să o aveți în seara evenimentului să fie legată numai de buna-dispoziție a dumneavoastră și a invitaților. De aceea, echipa noastră se va ocupa de suportul tehnic, astfel încât toate să funcționeze ireproșabil. Sonorizare, iluminare, efecte speciale, proiectoare  - toate vor fi pregătite și coordonate de echipa noastră pentru ca dumneavoastră și invitații să vă puteți bucura de un eveniment de vis.


Suport artistic

Un eveniment de neuitat înseamnă un eveniment alături de artiștii preferați, de un prezentator sau un DJ și într-o ambianță plăcută. Muzică tradițională și de petrecere, muzică contemporană sau un mix între tradiție și modernitate - în funcție de preferințele dumneavoastră vă ajutăm să completați latura artistică pentru ca invitații să se bucure de o distracție pe cinste.

Fie că sunteți în căutarea unui eveniment găzduit și prezentat de Taraful din Clejani sau sunteți interesați și de alți artiști din România vă putem oferi sprijinul de care aveți nevoie. Colaborăm cu artiști de renume care vor putea crea, cu siguranță, o atmosferă unică.


Cere mai multe detalii